• Stap 1: Neem contact met mij op. "...We maken een afspraak over een gratis oriĆ«nterend gesprek waarin je je wensen kenbaar maakt..."

  De eerste stap
 • "Na het gesprek kun je een online vragenlijst invullen. De ingevulde lijst helpt mij bij het maken van een passende offerte..."

  Vragenlijst en offerte
 • "Naar aanleiding van jouw wensen maak ik een eerste ontwerp met eventuele variaties..."

  Ontwerpfase

 • "... je hebt 30 dagen de tijd om nog kosteloos kleine wijzigingen en aanpassingen door te geven..."

  Oplevering

 • "Het is belangrijk dat de website up-to-date blijft. Met behulp van de 'IWD-strippenkaart' kun je voor een voordelig en makkelijk onderhoudstijd inkopen."

  Onderhoud en updates

Werkwijze

Hieronder vertel ik over de werkwijze die ik het liefste hanteer bij het maken van een website. In onderling overleg kunnen we van deze werkwijze afwijken. Voor vragen over andere diensten kun je natuurlijk contact met mij opnemen.

Op alle diensten van Ingmar Webdesign zijn de algemene voorwaarden van toepassing.


De eerste stap

1

Na het ontvangen van een mailtje of telefoontje neem ik contact met je op. We maken per mail of telefonisch afspraken.
Wil je liever dat ik langs kom en woont je in een straal van 30 km van Alphen aan den Rijn, dan kom ik gerust bij je langs. Woon je verder weg en heb je toch interesse? Neem gerust contact met mij op, we komen er vast samen uit.

Wensenlijst en offerte

2

Na het gesprek kun je een online wensenlijst invullen. (Is op dit moment nog niet klaar.) De ingevulde lijst helpt mij bij het maken van een passende offerte en later bij het maken van de daadwerkelijke website. Deze vragenlijst kan ook voor het eerste gesprek ingevuld worden.

Vervolgens stuur ik per mail een offerte. Na goedkeuring van de offerte stuur je de benodigde teksten en afbeeldingen en ga ik voor je aan de slag.

Ontwerpfase

3

Naar aanleiding van jouw wensen maak ik een eerste ontwerp met eventuele variaties. Na goedkeuring wordt het ontwerp verder uitgewerkt en in overleg bijgeschaafd. De nieuwe website wordt tijdelijk op mijn server geplaatst zodat je dit proces online kunt volgen en kunt reageren op het ontwerp.

Oplevering

4

Als de website klaar is plaats ik deze online op de server van je hostingprovider. Je krijgt van mij een rekening en je hebt 30 dagen de tijd om nog kosteloos kleine wijzigingen en aanpassingen door te geven.

Onderhoud en updates

5

Het is belangrijk dat de website up-to-date blijft. Met behulp van de 'IWD-strippenkaart' kun je voor een voordelig en makkelijk onderhoudstijd inkopen.

Jij stuurt de wijzigingen en ik verwerk deze zo snel mogelijk. Meestal nog dezelfde dag. Dit hangt af van de hoeveelheid en complexiteit van de wijzigingen en mijn beschikbare tijd.

Vragen?

?

Heb je vragen over mijn werkwijze? Heb je andere wensen? Neem gerust contact met mij op. Ik hoop dat ik je dan zo goed mogelijk van dienst kan zijn.